Hopp til innhold

SAMLIVSKURS - for å utruste par til livslang kjærlighet

Familieverkstedet - En del av læringsverkstedet


Samlivskurs


bilde

En investering for de voksne og barna

Familieverkstedet ønsker å bidra til at barn får så gode oppvekstvilkår som mulig. Da vet vi at foreldrene er hovednøkkelen. Derfor tenker vi at foreldre som tar vare på parforholdet sitt, gir den kanskje viktigste gaven til sine barn. Derfor inviterer vi til å sette av noen timer, kanskje til og med kvelder, til å få praktisk og matnyttig undervisning og tid for dere to (ikke grupper) til å samtale om hva dette betyr i deres liv.

bilde

Kurs fra verdens fremste parforsker

Våre kurs bygger bygger på professor John M Gottmans bøker og hans forskning som er oversatt til norsk.
Gottman regnes av mange som verdens fremste parforsker. I over 40 år har han forsket på flere tusen par over mange år for å finne ut hva som kjennetegner par som har det godt sammen i et livslangt forhold. Det varierer hvilke kurs som tilbys og lengden på dem.

LAST NED BROSJYRE HER

bilde

Dyktige foredragsholdere

Våre kurs arrangeres i samarbeid med din barnehage, med en eller flere dyktig og engasjert foredragsholder(e). Alle våre tilknyttede foredragsholdere er sertifisert til å gjennomføre Gottman-kurs. Vi har et tett samarbeid med Solide Samliv, en forening stiftet for å få Gottmanns undervisning ut til mange flere. De har nettverk av Gottmann-sertifiserte kursholdere over store deler av landet.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter