Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

OM OSS

Familieverkstedet er en del av Læringsverkstedet.

Læringsverkstedet er Norges største, private barnehagekjede og den eneste nasjonale barnehageaktøren i Norge, hvor begge eierne er pedagoger. Vi er et selskap som drives med stort engasjement og delaktighet fra eierne våre. Fundamentet i Læringsverkstedet er at alle mennesker er verdifulle; ikke for hva de sier eller gjør, men for den de er. Til sammen er vi nærmere 5000 ansatte og 18 000 barn i organisasjonen vår, som består av i overkant av 200 barnehager i Norge. www.laringsverkstedet.no

Familieverkstedet (tidligere familieskolen) har i mange år hatt fokus på å tilby foreldre i barnehager redskap til å bygge solide samliv- for både foreldre og barnas skyld. Nå går vi fra regionalt til nasjonalt fokus hvor etter hvert alle Læringsverkstedets barnehager skal få muligheten til å tilby våre kurs. Familieverkstedet ledes av Yngve Kolltveit. I over 20 år har han undervist om samliv og kommunikasjon i forskjellige sammenhenger. Han har blant annet master i familieterapi og jobber til daglig som familieterapeut ved Sørlandet sykehus, ABUP. (avdeling for barn og unge psykisk helse). Parterapi, foreldreveiledning, kurs, terapi for hele familier og enkeltmøter med barn og ungdom fra 8-18 år, er noe av hverdagens oppgaver. Yngve er gift med Mari og de har 4 barn fra 14- 23 år.

Familieverkstedet samarbeider med foreningen Solide samliv (solidesamliv.no) Det er en ideell organisasjon med formål å utruste par til livslang kjærlighet. De jobber nettopp med å spre Gottmanns undervisning til Norge og har etter hvert sertifiserte Gottmann- kursholdere over store deler av Norge.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn